Πρόσκληση στην 7η Τακτική Συνεδρίσαη της ΔΕ του Περιφ. Τμήματος ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ

Σας καλούμε στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του 2017 της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του ΤΕΕ, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 6 και το άρθρο 13 παρ. 3 του Π.Δ. της 27-11/14-12-26 περί «κωδικοποιήσεως των περί συστάσεως του ΤΕΕ κειμένων διατάξεων» όπως τροποποιήθηκαν από το Ν.1486/1984 και το Ν. 2187/1994 και τον κανονισμό λειτουργίας της Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στη Μυτιλήνη, του Περιφερειακού Τμήματος (Αρίωνος 1, 81100 Μυτιλήνη) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις Πρόεδρου.
  2. Έγκριση διαφόρων δαπανών.
  3. Ορισμός εκπροσώπων του ΤΕΕ – Τμήμα ΒΑ Αιγαίου
  • Στην Επιτροπή διεξαγωγής Διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Καλλονής – Πέτρας, Πέτρας – Άναξου – Σκουτάρου – Σκαλοχωρίου», προϋπολογισμού 1.850.000,00 € (με ΦΠΑ).
  • Στο διαγωνισμό για τη μελέτη με τίτλο «Μελέτη Οδού Περδίκη – Αεροδρόμιο Ικαρίας».
  1. Ορισμός πραγματογνωμόνων σε δύο υποθέσεις της ΔΕΥΑ Χίου, σύμφωνα με τη συνημμένη απόφαση της και ειδικότερα για :

Α. Φράγμα ΚΑΤΡΑΡΗ: Επανεξέταση μελέτης για ποσότητες τροφοδοσίας του και απώλειες συγκεντρωμένου νερού από τη λεκάνη κατάκλυσης.

Β. ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ: Οικονομοτεχνική μελέτη σκοπιμότητας εγκατάστασης νέων μονάδων για τροφοδοσία Δ.Ε. Χίου σε σχέση με

εκμετάλλευση χειμερινών αποθεμάτων Βορειοανατολικής Χίου.

  1. Διοργάνωση ημερίδας για τα πέτρινα κτίρια στη Χίο. (Εισηγητής: Σταύρος Αντωνίου
  2. Πορεία εξέτασης θεμάτων στο Σ.Α. Λέσβου, μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις του ΤΕΕ. Συζήτηση για εξεύρεση λύσης, για τα 600 περίπου ετοιμόρροπα κτίρια, που θα κατατεθούν στο Σ.Α. Λέσβου και θα επιβαρύνουν εκ νέου την εύρυθμη λειτουργία του. (Εισηγητής: Κωνσταντίνος Βατούσης).

 

Για το ΤΕΕ-Τμήμα ΒΑ Αιγαίου

Ο Πρόεδρος

Μανωλακέλλης Ευστράτιος

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *